M-Travel

C. Marichalstraat, 2
8730 Beernem

Tel. +32 50 78 28 00

Fax +32 50 78 27 00

info@mtravel.be

Lic. A 5973

Tips and Trics

Abonneer u op de nieuwsbrief.
Click hier

Find us on Facebook

 

Meer en meer is er de noodzaak om uw vakantiewoning te huren via een betrouwbare partner, zodat U bij aankomst niet voor onaangename verrassingen te komen staat.

Ook u kent waarschijnlijk ook wel iemand die bedrogen uitkwam.

Daarom werken wij alleen  samen met die maatschappijen die ons volle vertrouwen genieten

*       Novasol

*       Interhome

*       Belvilla

Prijs rechtstreeks geboekt of via ons reisbureau is voor U volledig dezelfde. Alleen  kunnen wij U helpen bij uw keuze, doen wij het volledige papier- en betalingswerk en hoeft U dus geen risico’s te lopen met betaling per creditcard.

Vraag zelfs aan ons om het grote opzoekwerk te doen, wij geven de voorstellen door die aan jullie voorwaarden voldoen en wij zorgen voor een perfecte afhandeling.

 

 

De manier om volledig van je vrijheid te genieten.

Sunny Cars is een betrouwbare bemiddelaar in autohuur en regelt wereldwijd een all-inclusive auto voor uw vakantie.In 90 landen wereldwijd, van Zuid-Afrika tot Curaçao en van Spanje tot de USA.

Onze tarieven zijn volledig all-inclusive, zonder eigen risico en inclusief glas-banden-bodem-schadedekking.

Zo kunt U  zorgeloos genieten van alle voordelen van het huren van een auto : uw vrijheid op uw vakantiebestemming.

 

 

Van New York tot Cairo, van Rome, Firenze en Venetie tot Barcelona en Lissabon. Budapest, Oslo, Wenen, Marrakech, Parijs en London, Amsterdam, Berlijn en Keulen...

Niets zo leuk als er een paar dagen op uittrekken om een stad te gaan bezoeken. Wij bezochten er al veel en hebben dan ook veel tips. Vraag ons advies want wij kunnen alles naar wens en à la carte samenstellen.

Ook evenementen, shows en speciale excursies zoals 'Paris à Vélo' zijn mogelijk

 

 

Reizen in groep of reizen met jullie tweetjes of met een kleine groep, maar dan toch begeleid door een privé gids -chauffeur en zonder de zorgen om zelf alles in de gaten te moeten houden.

 

 

Met je eigen auto op vakantie, makkelijker kan niet. Op gastronomisch weekend, met de kinderen naar een vakantiepark aan zee of in de Ardennen , op wintersport of op wandelvakantie naar de Oostenrijkse bergen, cultuur gaan opsnuiven in Toscane.

 

C. Marichalstraat, 2
8730 Beernem

Tel. +32 50 78 28 00

Fax +32 50 78 27 00

info@mtravel.be

Lic. A 5973

Tips and Trics

Abonneer u op de nieuwsbrief.
Click hier

Find us on Facebook