M-Travel

C. Marichalstraat, 2
8730 Beernem

Tel. +3250782800

Fax +3250782700

info@mtravel.be

Lic. A 5973

Tips and Trics

Abonneer u op de nieuwsbrief.
Click hier

Find us on Facebook

Thailand

 

Ben je echt gehecht aan je vrijheid en vind je de reis die jij wil maken niet kant en klaar terug in het aanbod, vertel ons dan wat je wensen zijn en wat  je van je reis verwacht. In onderlinge samenspraak kunnen wij dit gedeeltelijk of volledig voor jou uitwerken. Op die manier heb je het voordeel van een professioneel georganiseerde reis met hou je toch ook je persoonlijk vrijheid. Ook het budget is volledig bespreekbaar. Heb je een voorkeur voor een klein en budgetvriendelijk charmehotel of wil je het voor deze ene keer heel luxueus ? Niets is ons te gek als het gaat om het samenstellen van jouw individuele droomreis. 

 

 

 

Alle vliegtuigreizen, zowel de paketten via de gekende touroperators als zelf uitgewerkte programma's . Om het even welke bestemming , wij werken een gepast voorstel voor u uit.

Luchthavenvervoer : ook daarmee kunnen we u helpen en maken de nodige afspraken. Wij werken samen met Speedy en met Rotsaert Taxi service. Twee betrouwbare partners die u veilig en wel van en naar de luchthaven brengen.

 

 

jamaica 160

 

De manier om volledig van je vrijheid te genieten.

Sunny Cars is een betrouwbare bemiddelaar in autohuur en regelt wereldwijd een all-inclusive auto voor uw vakantie.In 90 landen wereldwijd, van Zuid-Afrika tot Curaçao en van Spanje tot de USA.

Onze tarieven zijn volledig all-inclusive, zonder eigen risico en inclusief glas-banden-bodem-schadedekking.

Zo kunt U  zorgeloos genieten van alle voordelen van het huren van een auto : uw vrijheid op uw vakantiebestemming.

 

BEERNEM HERFST SPROOKJESPAD

 

Meer en meer is er de noodzaak om uw vakantiewoning te huren via een betrouwbare partner, zodat U bij aankomst niet voor onaangename verrassingen te komen staat.

Ook u kent waarschijnlijk ook wel iemand die bedrogen uitkwam.

Daarom werken wij alleen  samen met die maatschappijen die ons volle vertrouwen genieten

*       Novasol

*       Interhome

*       Belvilla

Prijs rechtstreeks geboekt of via ons reisbureau is voor U volledig dezelfde. Alleen  kunnen wij U helpen bij uw keuze, doen wij het volledige papier- en betalingswerk en hoeft U dus geen risico’s te lopen met betaling per creditcard.

Vraag zelfs aan ons om het grote opzoekwerk te doen, wij geven de voorstellen door die aan jullie voorwaarden voldoen en wij zorgen voor een perfecte afhandeling.

 

drakenboot

 

Reizen in groep of reizen met  z'n tweetjes . Of dan toch l begeleid door een privé gids -chauffeur ,  dus zonder de zorgen om zelf alles in de gaten te moeten houden.  Als 'neusje van de zalm ' in begeleide reizen raden wij heel graag Anders dan Anders aan. Voor individueel begeleide reizen werken wij graag samen met Imagine.

 

C. Marichalstraat, 2
8730 Beernem

Tel. +3250782800

Fax +3250782700

info@mtravel.be

Lic. A 5973

Tips and Trics

Abonneer u op de nieuwsbrief.
Click hier

Find us on Facebook